DBN’22 Zondag 1 en trainer Ricardo Aguado beëindigen samenwerking

2023-12-08

In onderling overleg hebben DBN’22 en de trainer van zondag 1, Ricardo Aguado, besloten per direct te stoppen met de samenwerking. Reden is de constatering dat de chemie tussen trainer en spelersgroep verdwenen is.

‘Ricardo is ruim 5 jaar onze hoofdtrainer geweest en we hebben altijd plezierig met elkaar samengewerkt. In de roerige fusietijden zorgde Ricardo voor rust rondom om de selectie, wij zijn hem daar dankbaar voor. Helaas zijn we deze week samen tot de conclusie gekomen dat een 6e seizoen er één teveel is’, aldus voorzitter Jeffrey Rynenberg.

Assistent-trainer Kevin van Zijl heeft de taken overgenomen en de bedoeling is dat hij het seizoen af zal maken.

All contents © copyright DBN'22. All rights reserved.