Accommodatie

Vanaf de start van het seizoen ’22-’23 is DBN’22 begonnen met trainen en wedstrijden spelen op Sportpark De Donken (oud sportpark van TGG). Sinds mei 2023 is is het nieuwe complex in Orthen gereed en spelen we alle wedstrijden op Sportpark Noord (Wielsem 2b in ‘s-Hertogenbosch)

Met dank aan de gemeente ’s-Hertogenbosch ligt er een prachtig nieuw kunstgrasveld met LED-verlichting en zijn de overige velden (incl. speciaal pupillenveld) gerenoveerd. Het trainingsveld heeft het formaat van een wedstrijdveld en heeft ook LED-verlichting.

Met dank aan vele vrijwilligers en professionele organisaties wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het clubhuis en het tribunegebouw. Onze ambitie is hier prachtige ruimtes te creëren waar leden en bezoekers zich (gezellig samen) thuis voelen.

Multiveld
Het sportpark krijgt een voor de regio ’s-Hertogenbosch unieke toevoeging, namelijk een multifunctioneel veld van Skills Garden. De gehele omgeving, maar uiteraard ook de leden van DBN’22 kunnen van dit hele gave veld gebruik gaan maken. Oplevering zal hopelijk in het vroege voorjaar van 2023 zijn.

Het speciale van dit veld is dat iedereen op een hele veelzijdige manier kan sporten, spelen en bewegen. Het multiveld op Sportpark Noord krijgt onder andere een geweldige fietsbaan (pump-track), baskets en voetbaldoeltjes, maar ook klimrekken en andere innovatieve items waarmee je spiergroepen kan trainen én/of lekker kan spelen.

All contents © copyright DBN'22. All rights reserved.