Kevin van Zijl ook komend seizoen hoofdtrainer DBN’22 – zondag 1

2024-03-15

Het 1e zondagteam van DBN’22 staat ook komend seizoen onder leiding van Kevin van Zijl. Gedurende het lopende seizoen heeft de oud-voetballer van onder andere
CHC en OJC Rosmalen het hoofdtrainerschap overgenomen van Ricardo Aguado en nu is besloten de samenwerking te verlengen.

“Kevin maakt al sinds 2017 onderdeel uit van DBN’22. Eerst als speler van TGG en later als assistenttrainer van Ricardo. In die periode is hij echt iemand van de club geworden en wordt hij binnen DBN’22 breed gewaardeerd. Dit seizoen hebben we het lastig en zeer waarschijnlijk gaan we degraderen. Met een vernieuwde spelersgroep hebben we er alle vertrouwen in dat Kevin het, met zijn elftalbegeleiding, volgend seizoen goed gaat doen in de aantrekkelijke regionale 4e klasse”

DBN’22 voorzitter Jeffrey Rynenberg.

“We zijn een samenwerking aangegaan voor 2 jaar, met een optie voor nog 1 jaar. Als groeiende vereniging met bijna 700 leden op een prachtig gerenoveerd complex vinden we het belangrijk een vertrouwd gezicht voor de groep te hebben en kijken we, met Kevin, graag naar de lange termijn.”

All contents © copyright DBN'22. All rights reserved.